Към всички изложби

Втора благотворителна изложба „Купи изкуство, дари бъдеще на дете“

15 дек., 2023 - 10 ян., 2024

 

Награждаваният пейзажен фотограф и студент по архитектура Радослав Свирецов за втора поредна година организира съвместно със Сдружение “Операция: Плюшено Мече” благотворителната изложба „Купи изкуство, дари бъдеще на дете“. Мисията на събитието е една: със събраните средства да помогнем заЕДНО на младите таланти от менторска програма „Скритите таланти на България“, които са в неравностойно положение, да продължат своето обучение, да се развият професионално и да успеят в живота.

На изложбата ще бъдат показани 35 фотографии от трима автори: Иво Данчев, Радослав Свирецов и Светлин Йосифов, а всяка снимка ще има възможност да бъде закупена и в по-малки варианти, като 100% от събраните суми ще бъдат дарени за каузата.

Събитието се осъществява с генералната подкрепа на CANON BULGARIA и TELUS INTERNATIONAL. Партньори: Галерия-книжарница „София-Прес“, Съюз на българските художници, Национално Сдружение Фотографска Академия „Янка Кюркчиева“.

Всички кадри на изложбата са разпечатани с принтер CANON imagePROGRAF PRO-1000 върху висококачествена хартия Canon Photo Paper Pro Luster 260g/m².

Повече информация за участниците и мисията на Сдружение “Операция: Плюшено Мече” можете да видите тук: www.plushenomeche.org

https://www.facebook.com/events/1065923191201882/?active_tab=discussion 

 

Иво Данчев е фотограф на National Geographic България от 2009г. насам, а между 2012 и 2017г. е арт директор на списанието. Забележителната му работа е награждавана многократно и публикувана на страниците на различни издания, като допринася за популяризирането на Българската култура и обичаи по света. През 2017г.
Иво напуска столицата и се връща в Родопите, откъдето произхожда рода му, за да живее по – близо до природата, хората и традициите които го вдъхновяват.
IG: https://www.instagram.com/ivodanchevphotographer/?hl=bg

Светлин Йосифов е световно известен травъл фотограф, награждаван в в най-големите конкурси като 35AWARDS, Monochrome Photography Awards, ND Awards и др. Представя начина на живот на хората в Индия, Етиопия, Судан, Кения, Камбоджа. Характерно за него е, че експедициите му в Африка продължават месеци, а целта е да се слее максимално с местните племена.
IG: https://www.instagram.com/svetlin_yosifov/?hl=bg

Радослав Свирецов е пейзажен и травъл фотограф. Той обича да пътува и да изследва различни дестинации, отдалечени и близки, за да събира вдъхновение от разнообразието на света около нас. Високо оценен от критици и публика, Радослав продължава да разширява своята кариера като фотограф и архитект.
Той вярва, че красотата на природата е безценен ресурс, който трябва да се поддържа и опазва за бъдещите поколения. През целия си творчески процес той стреми да заснеме не само неповторимостта на момента, но и да отправи послание за баланса и съгласуваността между човек и природа.
IG: https://www.instagram.com/sviretsov_photography/?hl=bg

Стани член Купи Билет
  • Дата: 15 дек., 2023 - 10 ян., 2024

Сайтът е създаден със съдействието на Национален фонд „Култура“.